Profil

Linda Thörner (1977), arkitekt SAR/MSA, utbildad på KTH Arkitekturskolan i Stockholm och på École Nationale Supérieure de Paris-Belleville i Frankrike. Under studietiden

praktiserade hon på Origo Arkitekter i Stockholm och på Métra et Associés och Atelier Jean Nouvel i Paris. Därefter har hon bland annat arbetat på Statens fastighetsverk och Slottsarkitektkontoret på Stockholms slott. 2009 startade hon eget företag och under 2015/2016 fortbildat sig inom kulturarv och kulturmiljö på Stockholms universitet.

 

<<

Profil

Linda Thörner (1977), arkitekt SAR/MSA, utbildad på KTH Arkitekturskolan i Stockholm och på École Nationale Supérieure de Paris-Belleville i Frankrike. Under studietiden praktiserade hon på Origo Arkitekter i Stockholm och på Métra et Associés och Atelier Jean Nouvel i Paris. Därefter har hon bland annat arbetat på Statens fastighetsverk och Slottsarkitektkontoret på Stockholms slott. 2009 startade hon eget företag och under 2015/2016 fortbildat sig inom kulturarv och kulturmiljö på Stockholms universitet.

 

<<